Contact
Acasa > Disclaimer

Disclaimer

Neangajarea raspunderii (Disclaimer)
Agentia Nationala pentru Protectia Mediului intretine aceasta pagina de internet pentru a facilita accesul publicului la informatii legate de Regulamentul REACH si ghidurile de aplicare a acestuia.
Agentia Nationala pentru Protectia Mediului actualizeaza periodic informatiile publicate pe aceasta pagina de internet.
Aceste informatii:
-   Au doar un caracter general si nu sunt destinate sa abordeze circumstante specifice unei persoane sau unei entitati juridice;
-    Nu reprezinta consiliere profesionala sau juridica;
-    Au doar scop de documentare si nu au valoare juridica. In materie juridica, trebuie consultate textele publicate in Monitorul Oficial al Romaniei si Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Raspunderea utilizarii informatiilor furnizate in cadrul acestei pagini de internet revine in totalitate utilizatorului.
Protectia datelor personale
Prin intermediul prezentei pagini de internet sunt solicitate informatii referitoare la identificarea utilizatorului.
Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor persoane juridice, prin intermediul formularului on-line sunt solicitate informatii cum ar fi numele firmei, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, CUI.
Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor persoane fizice, prin intermediul formularului on-line sunt solicitate informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, CNP.
ANPM pastreaza confidentialitatea acestor date si informatii, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. ANPM isi rezerva dreptul de a utiliza informatiile referitoare la persoanele juridice in scopul actualizarii si completarii bazelor de date referitoare la punerea pe piata si utilizarea chimicalelor. Prin accesarea formularului on-line, utilizatorul isi exprima in mod expres si neechivoc acordul cu aceasta clauza.