Contact
Acasa > Contact Helpdesk - formular electronic pentru intrebari in domeniile REACH si CLP

Contact Helpdesk - formular electronic pentru intrebari in domeniile REACH si CLP

Acesta este formularul exemplu pentru transmiterea solicitarilor/intrebarilor catre Reach, prin aplicatia Reach Help Desk.
Identificare:
* Denumire companie:  
* CUI  
* Tip:  
* Rol conform REACH:  
* Persoana de contact:  
* Adresa email:    
* Date de identificare a companiei: (adresa, telefon, cod CAEN, etc.)
 
Domeniu de interes:
Mesaj:  
 
Am citit si sunt de acord cu acest disclaimer

Neangajarea raspunderii (Disclaimer)

Protectia datelor personale

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a îl/o contacta.

Pentru a raspunde întrebarilor utilizatorilor persoane juridice sunt solicitate informatii cum ar fi numele firmei, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, CUI.

Pentru a raspunde întrebarilor utilizatorilor persoane fizice sunt solicitate informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, CNP.

ANPM va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Regulamentului (CE) nr 45/2001 al Parlamentului European si al Consiliului din 18 decembrie 2000). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

ANPM salveaza si foloseste datele utilizatorului numai in scopul specific pe care utilizatorul în consimteste, si anume, pentru a tine evidenta utilizarii site-ului, a persoanelor fizice si juridice care au adresat întrebari la HELPDESK REACH.

 
 
*** Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!